Ottilias & QUs valpar 2016

Ottilias & QUs valpar 2016

Ottilias & QUs valpar

Vi föddes 7 september 2016 fyra tikar och två hanar

Valparna 5 veckor

ValpkullPosted by Stephanie Sjömalm Wed, October 12, 2016 18:03:28
Nu röjer valparna rejält, vi har haft en del besökare hos oss och alla älskar dessa små liven.. Alla valparna är riktigt nyfikna och alla rymmer från rummet så fort de har chansen, de springer runt i huset och busar med de vuxna vovvarna..

Alla valparna börjar ljusna i pälsen och de ser olika ut från varje dag som går. Öronen står på några och på det andra är de ibland uppe ibland nere, det ser helt underbart ut.

Nu kommer valparna så fort jag visslar på dom vilket är super bra för då kan man fortsätta att ha visslingarna som inkallning.

Nu har alla valparna även börjat tugga ben och leker ordentligt med leksaker och alla bär runt på dom så stolt.

I veckan ska jag väga alla igen och se om jag kan få några nya stå bilder på dom, kan vara bra att öva på detta eftersom jag själv ska ställa ut min lilla valp.


Ottilia är inne hos valparna mindre och mindre nu för alla bara biter henne med sina vassa tänder, men hon går gärna in till dom efter att dom ätit klart sin mat, för då ska hon slicka rent fatet eller sno deras ben.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.