Ottilias & QUs valpar 2016

Ottilias & QUs valpar 2016

Ottilias & QUs valpar

Vi föddes 7 september 2016 fyra tikar och två hanar

4 veckor i morgon

ValpkullPosted by Stephanie Sjömalm Tue, October 04, 2016 20:39:22
Nu börjar det bli riktigt liv och rörelse i valplådan, jag och Robban har varit och köpt ett golv som vi kan ha under valphagen så att valparna snart kan få det större..
Vi har även maskat av valparna och vi hittade ingen mask så det känns ju riktigt skönt.

Alla valparna har även börjat få riktig mat och välling, men fortfarande är mamma Ottilias mat den bästa, men nu börjar valparna få sina tänder så då är det inte lika roligt för Ottilia att dia valparna längre. Men hon sköter de små hur bra som helst och är super lugn och fin..

Nu när valparna hör så vaknar dom och kommer till mig så fort jag går in i rummet och pratar med dom, alla är lika nyfikna och sociala och vill komma upp till dig..

I helgen fick vi besök av pappa QU´s ägare och vi tog bilder på alla valparna, tack snälla Björg för dessa underbara bilder och tack snälla Emelie för att du hjälpte mig att få valparna att stå fint, så jag kunde se på dom från rätt vinkel.. Inte det lättaste att få dom till att stå stilla, dessutom va de ganska så trötta.. Först kommer en stå bild på valpen och bilden under är en huvudbild på samma valp osv..


Vi har även skickat in registreringspappret så nu väntar vi med spänning efter valparnas stamtavlor ska komma :) Alla i denna kullen blir Bus kullen smiley