Ottilias & QUs valpar 2016

Ottilias & QUs valpar 2016

Ottilias & QUs valpar

Vi föddes 7 september 2016 fyra tikar och två hanar

Valparna 12 dagar

ValpkullPosted by Stephanie Sjömalm Mon, September 19, 2016 22:23:01
Jaha dax att skriva lite igen smiley igår började vi se en tendens till att valparna skulle öppna ögonen, och vips idag (dessutom Husses 40årsdag), när jag tittade i valplådan så såg jag att några ögon tittade på mig.. De små liven lär sig även att gå bättre och bättre, men det är inte helt bra ännu..

Imorrn får vi se om de sista valparna också öppnar ögonen, det är så mysigt att se för nu börjar de likna hundar mer och mer..

Idag hade vi även besök av Elisabeth mfl och hon sa direkt att alla valparna har vuxit jätte bra så det känns ju super skönt, jag tänkte att jag ska väga dom någon dag nu och sen börjar det bli dax att få klorna lite klippta med.

Nu börjar de även att klara av bajseriet själva, så det luktar ju inte hallon direkt längre.. Men det kanske bara är bra så man kan slita sig därifrån.

Ottilia börjar nu bli sitt gamla vanliga jag, så idag sprang hon fram till grannen å vifta på svansen när han var och hämtade posten vid våran tomt.. Hon som alltid brukar hålla sig på baksidan men men, nu får man hålla ögonen på henne med smiley Det va ju tur att hon va nybadad sen igår när hon ska springa fram till grannarna och bli klappad.Nähe nu är det dax att åka till jobbet så skriver mer och sätter in fler bilder om några dagar.