Ottilias & QUs valpar 2016

Ottilias & QUs valpar 2016

Ottilias & QUs valpar

Vi föddes 7 september 2016 fyra tikar och två hanar

En vecka gamla

ValpkullPosted by Stephanie Sjömalm Wed, September 14, 2016 22:38:24
Hej! Nu är det väl dax med en liten uppdatering igen, nu har valparna hunnit blivit en vecka gamla och idag har jag vägt alla och de har nästan dubblat sin vikt på denna veckan, så det känns ju superskönt.

Ottilia har nu börjat släppa valparna lite ibland medans de sover och är mer hos oss och gosar, vilket jag tycker är mysigt.. (Jag är ju så van att alltid ha henne hos mig) Men så fort valparna gnäller lite springer hon in och tittar till dom, hon är så duktigt med sina små juveler.

Jag ska fundera på vad jag ska hitta på för namn och det är ju inte det lättaste, men jag kommer nog på nått bra till slut.. De flesta hundarna får ju ändå smeknamn hos sina nya familjer sen.

Idag gick jag in på hunddata på skk för att se vad Ottilias ena valp ur hennes förra kull hade fått för HD status och det visade sig att han hade helt fria fina A-höfter vilket gjorde mig riktigt lycklig eftersom även till den kullen är det fina QU som är pappa.. Vilket då bådar gott för dessa valparna.

Nähe nu får vi vänta några dagar till innan valparna öppnar ögonen och då kommer jag uppdatera igen för än så länge händer det inte så mycket med valparna mer än att de blir starkare och starkare så snart kan de nog gå ordentligt, för de är väldigt svårt att fota dom för de rör sig hela tiden..

Men här kommer några bilder från igår och idag

Är det några frågor så är ni ju alltid välkomna att höra av er till mig smiley

Tyvärr får jag inte bilderna ståendes så ni får vrida på huvudet när ni tittar på de tre sista bilderna smiley